Φάμελλος από Αγρίνιο: «Να υπάρξει το συντομότερο μεγάλη πολιτική αλλαγή – Απειλείται το σύνολο της οικονομίας της χώρας μας»

(Πηγή: www.enikos.gr)

Φάμελλος από Αγρίνιο: «Να υπάρξει το συντομότερο μεγάλη πολιτική αλλαγή – Απειλείται το σύνολο της οικονομίας της χώρας μας»

Την ανάγκη για πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα, «γιατί απειλείται το σύνολο της οικονομίας της χώρας μας», υπογράμμισε ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα την αγορά του Αγρινίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία.

Σήμερα που ο αγροτικός κόσμος κινδυνεύει με εξαφάνιση, όλη η οικονομία που συνδέεται με το εμπόριο και στηρίζεται από τους αγρότες απειλείται. Πρέπει να υπάρξει το συντομότερο μια μεγάλη πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα, γιατί απειλείται το σύνολο της οικονομίας της χώρας μας

«Μεγάλη αγωνία για το μέλλον του εμπορίου… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *