Ρωσία: Ένας τερματικός σταθμός πετρελαίου και ένα εργοστάσιο χημικών χτυπήθηκαν από ουκρανικά drones

(Πηγή: www.newsit.gr)

Ουκρανός στρατιώτης χειρίζεται drone / REUTERS / Stringer

Η Ουκρανία έχει εντείνει τις επιθέσεις μεγάλης εμβέλειας με drones σε στρατηγικούς στόχους στη Ρωσία, ιδίως σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις, οι οποίες τροφοδοτούν την πολεμική μηχανή της Μόσχας κατά τη διάρκεια του τετραετούς πολέμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο αυτό, η ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας (SBU) ανακοίνωσε σήμερα (17.02.2026) ότι ουκρανικά drones έπληξαν τον τερματικό σταθμό πετρελαίου Ταμάν στην περιοχή του Κρασνοντάρ, στη νότια Ρωσία, αλλά και ένα εργοστάσιο χημικών στην περιοχή της Περμ κοντά στα Ουράλια όρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξιωματούχος της SBU δήλωσε ότι η επίθεση στον τερματικό σταθμό του Ταμάν ήταν η δεύτερη που πραγματοποίησε η υπηρεσία του στις εγκαταστάσεις… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *