(Πηγή: tvxs.gr)
Στην αντεπίθεση πέρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με φερόμενη πρώην εργαζόμενη στην Πλεύση Ελευθερίας, η οποία διεκδικεί δεδουλευμένα για το διάστημα Μαρτίου – Δεκεμβρίου 2025 και κάνει λόγο για εργασιακή κακομεταχείριση.
Σε εκτενή δήλωσή της στο περιστύλιο της Βουλής, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε στις αιτιάσεις, στρέφοντας παράλληλα τα βέλη της προς τον Άδωνις Γεωργιάδης και τους δημοσιογράφους Πέτρο Κουσουλό και Βασιλική Πολύζου, προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι γίνεται αναπαραγωγή μιας καταγγελίας που –όπως είπε– δεν έχει παρουσιαστεί επισήμως από κανέναν. Τόνισε ότι εδώ και τρεις ημέρες… Πηγή

