Ο Ρούμπιο και το «Καβούρι»: Η κυβέρνηση Τραμπ σε μυστικές συνομιλίες με τον Ραουλίτο Κάστρο για την επόμενη μέρα στην Κούβα

(Πηγή: www.protothema.gr)

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, έχει πραγματοποιήσει μυστικές επαφές με τον Ραούλ Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ Κάστρο, εγγονό και στενό συνεργάτη του Ραούλ Κάστρο, την ώρα που η Ουάσινγκτον εντείνει την πίεση προς το καθεστώς της Αβάνας, σύμφωνα με τρεις πηγές που μίλησαν στο Axios.
Οι συνομιλίες μεταξύ του Ρούμπιο και του Ραούλ Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ Κάστρο πραγματοποιούνται, παρακάμπτοντας τα επίσημα κυβερνητικά κανάλια της Κούβας και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αντανακλούν την εκτίμηση της κυβέρνησης Τραμπ ότι ο 94χρονος επαναστάτης Ραούλ Κάστρο παραμένει ο πραγματικός ηγέτης και ο άνθρωπος κινεί τα νήματα στο κομμουνιστικό νησί.
«Δεν θα τις χαρακτήριζα “διαπραγματεύσεις”,… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *