Πάνος Παπανικολάου στο tvxs για Νίκαια / Ο Άδωνις ήρθε να εγκαινιάσει αίθουσα που πλημμυρίζει – Μας επιτέθηκαν τα ΜΑΤ, συνέλαβαν συνάδελφο

(Πηγή: tvxs.gr)

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπήκε με ΜΑΤ στο νοσοκομείο Νίκαιας, ξυλοκόπησαν υγειονομικούς και συνέλαβαν συνάδελφο γιατρό» λέει στο tvxs ο Δρ. Πάνος Παπανικολάου, Nευροχειρουργός, Διευθυντής ΕΣΥ.

Τον βρήκαμε εν μέσω της διαμαρτυρίας η οποία συνεχίζεται στο νοσοκομείο με αίτημα να αφεθεί ελεύθερος ο συλληφθείς γιατρός και μίλησε για τα αίτια της διαμαρτυρίας αλλά και για το θέμα της «κατασκευασμένης οργής» του υπουργού για τον θάνατο στη Σαλαμίνα που ανέδειξε το tvxs.

«Επειδή ήταν προγραμματισμένα τα εγκαίνια που θα παρευρισκόταν ο υπουργός υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε αναγγελθεί συγκέντρωση από τον Σύλλογο Εργαζόμενων και τον Σύλλογο Γιατρών του νοσοκομείου» λέει ο Π. Παπανικολάου.

«Εκτός από τους… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *