Κακοκαιρία – Καλλιάνος: Καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας με μορφή «σπασμένης γραμμής λαίλαπας», στο επίκεντρο η Αττική το απόγευμα

(Πηγή: www.newsit.gr)

Κακοκαιρία με τη μορφή «σπασμένης» γραμμής λαίλαπας προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος με τα φαινόμενα να «χτυπούν» κυρίως τα δυτικά της χώρας αλλά να φτάνουν μέχρι και σε περιοχές στα ανατολικά της χώρας. Από αυτά θα επηρεαστεί και η Αττική από σήμερα (20/2/2026) το απόγευμα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, η γραμμή λαίλαπας, που αποτελεί έναν τύπο οργανωμένου συστήματος καταιγίδων με γραμμική διάταξη, η οποία όμως δεν είναι συνεχής, αλλά εμφανίζεται σε τμήματα, καταγράφεται στα βόρεια της Ηπείρου και στα νότια της Ζακύνθου με την  κακοκαιρία να μην έχει περάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναμενόμενη εξέλιξη μάλιστα αποτελεί η επιδείνωση του καιρού… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *