Κεντροαριστερά / Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και το ενδεχόμενο Big Bang

(Πηγή: tvxs.gr)

Την ώρα που μετρά πλέον αντίστροφα ο χρόνος για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (27-29 Μαρτίου), δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως η εξέλιξή του ενδεχομένως να αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων στην ευρύτερη Κεντροαριστερά.

Ήδη η Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζεται να θέσει προς διαβούλευση στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος digitalsociety.gr, τα κείμενα διαλόγου (πολιτική διακήρυξη, πρόγραμμα και θέσεις του κόμματος, καταστατικό), με την σχετική πλατφόρμα να παραμένει ανοιχτή μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Δίνοντας πάντως το στίγμα της πολιτικής γραμμής της ηγεσίας του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιμένει σε όλες τις τελευταίες τοποθετήσεις στην ανάγκη να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη «έστω… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *