(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Μέσα σε τάπερ, που βρήκε σε άλσος στην Ακρόπολη, υποστηρίζει ότι βρήκε τις χειροβομβίδες ο Σουδανός που συνελήφθη έξω από τη ΓΑΔΑ.
Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε ότι ψάχνοντας αντικείμενα για να αγοράσει ναρκωτικά, εντόπισε μέσα στο τάπερ προσεκτικά σφραγισμένες τις χειροβομβίδες.
Το περιστατικό έγινε περίπου στις 18:00 της Παρασκευής, όταν ο 48χρονος προσέγγισε την αστυνομική σκοπιά μπροστά στην είσοδο του κτιρίου της Γ.Α.Δ.Α., κρατώντας σακούλα και φορώντας σακίδιο πλάτης και ανέφερε στον αστυνομικό σκοπό ότι έχει στην κατοχή του εκρηκτικά.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές και 25 λεπτά μετά ο Σουδανός αφοπλίστηκε και όπως διαπιστώθηκε έφερε τρεις χειροβομβίδες. Στο σημείο… Πηγή

