Γαλαμάτης: «Ο Εβρος είναι ασφαλής και προστατευμένος ενώ η ανάπτυξη είναι παντού»

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας-Θράκης

Επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Δημήτρης Γαλαμάτης, με επισκέψεις στη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, το εργοτάξιο του τελωνείου Κήπων, την Αστυνομική Διεύθυνση και το Περιφερειακό Κέντρο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συνόρων και Μετανάστευσης.

Αρχικά, ο κ. Γαλαμάτης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμο, με τον οποίο συζήτησαν ζητήματα της τοπικής κοινωνίας και κυρίως το θέμα της πληθυσμιακής συρρίκνωσης περιοχών του ακριτικού νομού.

Ο κ. Γαλαμάτης αναφέρθηκε στα μέτρα συγκράτησης του πληθυσμού που έχει ανακοινώσει και εφαρμόζει ήδη η κυβέρνηση, από τα οποία, όπως τόνισε «προσδοκούμε αποτελέσματα με πρώτο την ανάσχεση της… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *