Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχει χαθεί ο ρομαντισμός στις μέρες μας, καθρεφτίστηκα σε μερικές ιστορίες του Moments»
(Πηγή: www.zappit.gr)
Κυριακή22.03.2621:22
Με αφορμή την πρεμιέρα του Moments στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1, η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Real life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγαρη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μέσα σε όλα, μάλιστα, η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε τόσο για την πρόταση να αναλάβει το συγκεκριμένο κόνσεπτ όσο και στη σύνδεση που ένιωσε με τους πρώτους της καλεσμένους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειδικότερα, η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχθηκε αρχικά πως “όταν μου έκαναν την πρόταση, είπα αμέσως το ναι γιατί μου φάνηκε πολύ ρομαντικό και νομίζω ότι στις μέρες μας αυτός ο ρομαντισμός έχει χαθεί. Οι ταχύτητες είναι απίστευτες και στόχος μου, μέσα από αυτή την εκπομπή, είναι αυτός:… Πηγή
