Ειδική Εισηγήτρια ΟΗΕ / «Το Ισραήλ έχει λάβει την άδεια να βασανίζει τους Παλαιστίνιους, αφού οι περισσότερες κυβερνήσεις το επιτρέπουν»
(Πηγή: tvxs.gr)
Το μεγαλύτερο μέρος της διεθνούς κοινότητας μοιάζει να έχει παραχωρήσει στο Ισραήλ «άδεια να βασανίζει τους Παλαιστινίους», κατήγγειλε την Δευτέρα στη Γενεύη, στην Ελβετία, η ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, η Φραντσέσκα Αλμπανέζε. Ads Η ζωή στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη έχει μετατραπεί σε «αέναο κύκλο ψυχικών και σωματικών δεινών» και «τα βασανιστήρια έχουν γίνει de facto πολιτική του κράτους» του Ισραήλ, τόνισε η κ. Αλμπανέζε.
Διαβάστε: Παλαιστίνη / Αποκλεισμένη πληρώνει το τίμημα του πολέμου ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν – Τι περιγράφει Παλαιστίνιος από τη Δυτική Όχθη στο tvxs
«Το Ισραήλ έχει ουσιαστικά λάβει την άδεια να βασανίζει τους Παλαιστίνιους,… Πηγή
