F4C70F62-A322-4DBE-B505-2B8DD46D6AEF
(Πηγή: www.zarpanews.gr)
Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων και το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, παρουσιάζει την εικαστική έκθεση «Το Δ των Δικαιωμάτων» στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, από την Δευτέρα 30 Μαρτίου ως την Μ. Πέμπτη 9/4/2026, με ελεύθερη είσοδο.
Η έκθεση «Το Δ των Δικαιωμάτων» δημιουργήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, αναδεικνύοντας τη φωνή των παιδιών μέσα από μια πρωτότυπη διαδικασία συνδημιουργίας.
Στο πλαίσιο αυτό, 47 καταξιωμένοι εικονογράφοι παιδικού βιβλίου συνεργάστηκαν με μαθητές και μαθήτριες από περισσότερα από 130 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας έναν… Πηγή
