(Πηγή: www.newsit.gr)
Επιστρέφει στη θέση της στον ΟΠΕΚΕΠΕ η Παρασκευή Τυχεροπούλου, καθώς το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ’ αριθ. 411/2026 απόφασή του, έκρινε παράνομη και καταχρηστική την απομάκρυνσή της από τη θέση της Διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου και διέταξε την επανατοποθέτησή της.
Η Παρασκευή Τυχεροπούλου σε συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ (Φωτογραφία αρχείου / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών την απόφαση της διοίκησης Μπαμπασίδη για την καθαίρεση της Παρασκευής Τυχεροπούλους από τη θέση της Διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η ίδια είχε μετακινηθεί σε θέση πρωτοκόλλου, χωρίς πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα και χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο εργασίας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κατά το… Πηγή

