Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτηση ανάκλησης της ελληνοποίησης του Γουόκαπ, πώς απάντησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός

(Πηγή: www.protothema.gr)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανήρτησε φωτογραφίες των Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ και Γουόκαπ από την στρατιωτική τους θητεία: «Περιμένουμε αντίστοιχη φωτογραφία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου»

Πως ξεκίνησαν όλα

Ο Εργκίν Αταμάν διαμαρτυρήθηκε μετά το τέλος του χθεσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία του αγώνα. Όμως τα παράπονά του δεν περιορίστηκαν σε διαιτητικά θέματα, καθώς έθεσε στο τραπέζι το θέμα των ελληνοποιήσεων του Βεζένκοβ, του Ντόρσεϊ και του Γουόκαπ. 

Ο Τούρκος προπονητής θεώρησε άδικο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει πολιτογραφήσει Έλληνες αυτούς τους τρεις παίκτες, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι… κανονικοί Έλληνες. 

Οι τρεις τους παίζοντας ως Έλληνες δίνουν την δυνατότητα στους ερυθρολεύκους να χρησιμοποιήσουν… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *