ΟΠΕΚΕΠΕ: Κώστας Αχ. Καραμανλής και Κατερίνα Παπακώστα οι δυο βουλευτές για τους οποίους ζητείται η άρση ασυλίας τους για κακουργήματα

(Πηγή: www.newsit.gr)

Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
Φωτογραφίες Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο από τους 11 βουλευτές για τους οποίους ζητείται η άρση της ασυλίας τους για να παραπεμπφθούν για κακουργήματα είναι ο Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής και η Κατερίνα Παπακώστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους υπόλοιπους οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητείται η άρση ασυλίας τους για κλιμακούμενα πλημμελήματα άλλα πιο σοβαρά και άλλα λιγότερο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή, η δικογραφία για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ περιγράφει αδίκημα που δεν εμπίπτει στη δικαιοδοσία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου από εκεί να «φύγει» για τη Βουλή με αίτημα άρσης ασυλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τα λοιπά, σε ό,τι αφορά τον ΟΠΕΚΕΠΕ… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *