Πέθανε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς – Θλίψη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

(Πηγή: www.enikos.gr)

Θλίψη στον κόσμο του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, σε ηλικία 67 ετών.

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ένας εκ των πιο επιτυχημένων προπονητών Σερβία και το Μαυροβούνιο πέθανε σήμερα, ύστερα από μάχη που έδωσε για μεγάλο χρονικό διάστημα με νεφρική νόσο, έχοντας υποβληθεί και σε μεταμόσχευση νεφρού στη Λευκορωσία το 2025.

Ο Βουγιόσεβιτς εισήχθη πριν από περίπου ένα μήνα στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας προβλήματα σε καρδιά και πνεύμονες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του η κατάστασή του επιδεινώθηκε και τελικά πέθανε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου.

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς γεννήθηκε στην Ποντγκόριτσα, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1976 στις… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *