F4C70F62-A322-4DBE-B505-2B8DD46D6AEF

(Πηγή: www.zarpanews.gr)

Σε εμπρηστική ενέργεια αποδίδεται ξεκάθαρα η πυρπόληση των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, με εύφλεκτο υγρό, σε χώρο στάθμευσης στην Ε.Ο. Ηρακλείου-Μοιρών, τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(ΕΔΩ)

Ο ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων οχημάτων έχει δώσει ήδη κατάθεση, ενώ η Πυροσβεστική, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας και από παρακείμενες επιχειρήσεις.

Δεν αποκλείεται πάντως, στις έρευνες για την υπόθεση να εμπλακεί κι άλλη υπηρεσία. Εκτιμάται ωστόσο ότι ο δράστης του εμπρησμού δεν ήταν ένας.

Νωρίτερα στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες που αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς 13 οχήματα και άλλα πέντε να υποστούν… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *