(Πηγή: www.newsit.gr)
Ώρες αγωνίας περνούν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες περιμένοντας νέα για την πορεία της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Γιώργου Μυλωνάκη ο οποίος μεταφέρθηκε σήμερα (15/04/26) το πρωί στον Ευαγγελισμό με ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου.
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
Φωτογραφία αρχείου με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Γιώργο Μυλωνάκη. Ο Γιώργος Μυλωνάκης υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα το πρωί της Τετάρτη 15 Απριλίου 2026, στο Μέγαρο Μαξίμου κατά την διάρκεια του πρωινού καφέ. Ο υφυπουργός νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν: «Σήμερα 15.04.2026 και ώρα 09:30 διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», μετά από λιποθυμικό… Πηγή

