Παραμένει διασωληνωμένος ο Γιώργος Μυλωνάκης – Το νέο ανακοινωθέν

(Πηγή: www.news247.gr)

Ώρες αγωνίας για τη δύσκολη μάχη που δίνει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», μετά από επείγουσα επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε λόγω ρήξης ανευρύσματος εγκεφάλου.

Κρίσιμες θεωρούνται από την ιατρική ομάδα του “Ευαγγελισμού” οι επόμενες ώρες για την πορεία της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του πρωινού καφέ, της καθημερινής, κυβερνητικής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Γιώργος Μυλωνάκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στο οποίο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ υπεβλήθη σε σειρά διαγνωστικών και απεικονιστικών εξετάσεων. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *