Μητσοτάκης για Μυλωνάκη: Σπιλώνονται πολιτικοί αντίπαλοι και οι οικογένειές τους -Σήμερα αυτός ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής για την ομιλία του στην προ ημερησίας συζήτηση για το Κράτος Δικαίου, την οποία ζήτησε το ΠΑΣΟΚ.

Η συζήτηση στη Βουλή διεξάγεται στη σκιά της δύσκολης περιπέτειας της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργου Μυλωνάκη, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Σημειώνεται πως χθες πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρξαν σκέψεις για αναβολή της συζήτησης στη Βουλή, ωστόσο δεν τέθηκε ποτέ το ζήτημα επίσημα και η κοινοβουλευτική διαδικασία θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα στις 11:00.

Με μια αναφορά και ευχές για περαστικά στον Γιώργο Μυλωνάκη που, όπως είπε, περνά μια μεγάλη περιπέτεια… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *