Μεταλλεία Θράκης: Κοινοτικό Κέντρο Ενημέρωσης στο Πέραμα Έβρου

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Η Μεταλλεία Θράκης προχώρησε στη δημιουργία Κοινοτικού Κέντρου Ενημέρωσης στο Πέραμα Έβρου, ενισχύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της για διαφάνεια και ουσιαστικό, ανοιχτό διάλογο με την τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία ενός δεύτερου Κοινοτικού Κέντρου Ενημέρωσης στον Κόμαρο.

Με την παρουσία του Γενικού Διευθυντή κ. Λεωνίδα Μπακούρα και εργαζομένων των εταιρειών Μεταλλεία Θράκης και Μεταλλευτική Θράκης, κάτοικοι της περιοχής είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον χώρο και να ενημερωθούν υπεύθυνα για το σχεδιαζόμενο έργο στο Πέραμα, καθώς και για την πρόοδο των εργασιών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του έργου, με έμφαση στις σύγχρονες μεταλλευτικές πρακτικές,… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *