Οι δημοσκοπήσεις «καίνε» τον Ντόναλντ Τραμπ: Οι Αμερικανοί τον κατηγορούν για την αύξηση στις τιμές των καυσίμων πριν τις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές

(Πηγή: www.newsit.gr)

Μία νέα δημοσκόπηση έρχεται στις ΗΠΑ, για να ταράξει τον Ντόναλντ Τραμπ, λίγους μήνες πριν τις ενδιάμεσες εκλογές, που είναι κρίσιμες για το Ρεπουμπλικανικό κόμμα. Όπως φαίνεται περίπου 8 στους 10 αμερικανούς, δείχνουν τον πρόεδρο ως υπαίτιο για την αύξηση των καυσίμων αλλά και την ακρίβεια, που μαστίζει τη χώρα.

Photo / REUTERS/Nathan Howard

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos για το Reuters, μια καθαρή πλειοψηφία των Αμερικανών κατηγορεί τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τις αυξανόμενες τιμές των καυσίμων, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά το Ρεπουμπλικανικό του Κόμμα ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών του Νοεμβρίου για το Κογκρέσο στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περίπου 77% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *