«Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία» είπε στα ελληνικά ο Μακρόν, «η Γαλλία σας αγαπά» -Oι ομιλίες και εικόνες από το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας υποδέχθηκε τον Εμανουέλ Μακρόν, τη σύζυγό του, Μπριζίτ, και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο δείπνο προς τιμήν του Γάλλου Προέδρου.

Οι εξαιρετικές σχέσεις Ελλάδας και Γαλλίας, καθώς και η βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας τους επιβεβαιώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο, πριν από το δείπνο προς τιμήν του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας.

Ο Κ. Τασούλας τόνισε ότι η παρουσία του Προέδρου Μακρόν στην Αθήνα σήμερα και αύριο επισφραγίζει τους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών και τη μακρά σχέση φιλίας και συνεργασίας,… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *