Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η μητέρα του 5χρονου που πετούσε αντικείμενα από μπαλκόνι – Σε άτομα του φιλικού περιβάλλοντος το παιδί

(Πηγή: www.voria.gr)

Συνελήφθη από αστυνομικούς η μητέρα του 5χρονου που πετούσε παιχνίδια και άλλα αντικείμενα από μπαλκόνι έκτου ορόφου στην περιοχή της Βασ. Γεωργίου, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 5χρονου συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Διαβάστε εδώ – Θεσσαλονίκη: Επί μία ώρα πετούσε πράγματα από τον 6ο το πεντάχρονο παιδί στη Β. Γεωργίου – Προσήχθη η μητέρα του (φωτο+βίντεο)

Το πέντε ετών αγοράκι, κατόπιν εντολή εισαγγελέα, φιλοξενείται προσωρινά σε άτομα του φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειας, μέχρι νεωτέρας.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί το ανήλικο παιδάκι, όντας μόνο του στο σπίτι, βγήκε στο… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *