Χωρίς τανκς και πυραύλους η παρέλαση της 9ης Μαΐου στη Ρωσία -Τι δείχνει η πρωτοφανής κίνηση για την κατάσταση της Μόσχας

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, δεν θα συμμετάσχουν φέτος άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα ή πυραυλικά συστήματα στην παρέλαση της Κόκκινης Πλατείας, λόγω της «τρέχουσας επιχειρησιακής κατάστασης». Παράλληλα, από τη διοργάνωση θα απουσιάσουν και δόκιμοι στρατιωτικών σχολών, καθώς και μέλη νεανικών στρατιωτικών οργανισμών.

Η Ρωσία θα πραγματοποιήσει φέτος την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση της 9ης Μαΐου στην Κόκκινη Πλατεία χωρίς την παρουσία βαρέος στρατιωτικού εξοπλισμού, σε μια πρωτοφανή απόφαση, για πρώτη φορά από το 2007.

Χωρίς τανκς θα γίνει φέτος η παρέλαση για την ημέρα της Νίκης της Ρωσίας επί της ναζιστικής Γερμανίας / Φωτογραφία αρχείου: AP / Alexander Zemlianichenko

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ ΜΕ… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *