Global Sumud Flotilla: Αναχαίτιση του στόλου ανοιχτά της Κρήτης

(Πηγή: www.news247.gr)

Οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις αναχαίτισαν σκάφη του Διεθνούς Στόλου Global Sumud Flotilla, με drones, τεχνολογία παρεμβολής επικοινωνιών και ένοπλες ομάδες τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/4), ανοιχτά της Κρήτης, σύμφωνα με τους οργανωτές και τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Ισραηλινά πλοία αναχαίτισαν σκάφη του Διεθνούς Στόλου Global Sumud Flotilla, 600 ναυτικά μίλια μακριά από τη Γάζα, σε μία αιφνιδιαστική επίθεση ανοιχτά της Κρήτης. Η στιγμή της αναχαίτισης.

«Στρατιωτικά ταχύπλοα που αυτοπροσδιορίστηκαν ως ισραηλινά, με λέιζερ και ημιαυτόματα όπλα, πλησίασαν τα πλοία μας και ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να πάνε στο μπροστινό μέρος των σκαφών και να γονατίσουν», γνωστοποίησε σε έκτακτη ενημέρωση η αποστολή βοήθειας… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *