Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το «μανιφέστο» για την «κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής» και την προοδευτική συμπαράταξη

(Πηγή: www.newsit.gr)

Την Πρωτομαγιά επέλεξε το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα για να δημοσιοποιήσει το «Μανιφέστο» του πρώην πρωθυπουργού για την «Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής», με φόντο τους διαχρονικούς αγώνες του εργατικού κινήματος που τιμώνται την 1η Μαΐου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση του βιβλίου του, «Ιθάκη» στο Ηράκλειο / EUROKINISSI / Φωτογραφία Στέφανος Ραπάνης

Το προγραμματικό αυτό κείμενο, την επιμέλεια του οποίου είχε η ομάδα εργασίας του Ινστιτούτου «Αλέξης Τσίπρας» με επικεφαλής τον Γιώργο Σιακαντάρη και δημοσιοποιήθηκε την Πρωτομαγιά, επικεντρώνεται στην ανάγκη για τη συμπαράταξη των τριών βασικών ρευμάτων της σύγχρονης αριστεράς, της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Μανιφέστο… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *