Καπετάνιος περιγράφει την περιπετειώδη διακομιδή του βρέφους που πιθανόν ήρθε σε επαφή με ποντικοφάρμακο στον Βόλο, με 8 μποφόρ

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Στιγμές αγωνίας κατά τη διακομιδή βρέφους 19 μηνών από Σκόπελο προς το Νοσοκομείο Βόλου, υπό εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο έμπειρος καπετάνιος από την Αλόννησο κλήθηκε να μεταφέρει το παιδί, όταν κρίθηκε απαραίτητη η άμεση νοσοκομειακή του εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του βρέφους ανησύχησαν όταν υπήρξαν φόβοι πως το παιδί ενδέχεται να είχε έρθει σε επαφή με ποντικοφάρμακο.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Σκοπέλου, όπου οι γιατροί αποφάσισαν πως έπρεπε να διακομιστεί άμεσα στον Βόλο για περαιτέρω έλεγχο.

Η πρώτη προσπάθεια μεταφοράς έγινε με ιδιωτικό σκάφος, ωστόσο οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και οι ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της διαδρομής, με… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *