Γεωργιάδης: «Προληπτικά σε καραντίνα ο Έλληνας επιβάτης του MV Hondius»

(Πηγή: www.zougla.gr)

Στο Αττικό Νοσοκομείο και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα παραμείνει για 45 ημέρες σε υποχρεωτική καραντίνα ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου MV Hondius, όπου εντοπίστηκαν κρούσματα χανταϊού.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, το στρατιωτικό μεταγωγικό C-27 που τον μετέφερε από το Αϊντχόφεν προσγειώθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Με την άφιξή του, ο επιβάτης παρελήφθη άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου και τέθηκε σε καθεστώς αυστηρής απομόνωσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα διεθνή υγειονομικά πρωτόκολλα.

Με νεότερη ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος επιβάτης δεν έχει κανένα σύμπτωμα και θα παραμείνει σε καραντίνα για προληπτικούς και μόνο… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *