Έρχεται ζεστός Ιούνιος στην Ελλάδα, αλλά ο ευρωπαϊκός «θόλος» θερμότητας δεν θα επηρεάσει τη χώρα μας
(Πηγή: www.newsit.gr)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Σε κλοιό υψηλών θερμοκρασιών βρίσκεται η Ευρώπη και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμα στον μήνα Μάιο ο υδράργυρος σε αρκετές χώρες έχει απογειωθεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο «θόλος θερμότητας» που χτυπά την Ευρώπη με άκρως υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες δεν θα επηρεάσει σε αυτό τον βαθμό την Ελλάδα σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η χώρα μας θα βιώσει υψηλές θερμοκρασίες τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, όμως δεν θα ζήσει καταστάσεις που συναντούν οι κάτοικοι στη δυτική Ευρώπη.
«Ζέστη στην Ελλάδα, αλλά όχι «θόλος θερμότητας» τύπου ΒΔ Ευρώπης. Η Ελλάδα φαίνεται να περνά σταδιακά σε θερμότερη περίοδο, κυρίως από τη… Πηγή
