Κηδεία Παρασκευά Άντζα: Βαρύ πένθος και οδύνη στη Δράμα – «Σκεφτόταν πάντα τους άλλους ακόμα και στην κατάσταση που ήταν»

(Πηγή: www.newsit.gr)

Το τελευταίο αντίο στον Παρασκευά Άντζα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών είπαν η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του σήμερα Τρίτη (26.5.26). Η κηδεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή τελείται στο Μοναστηράκι Δράμας.

Ανανεώθηκε πριν 18 λεπτά Φίλοι του Παρασκευά Άντζα μεταφέρουν το φέρετρο με τη σορό του για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του πρώην ποδοσφαιριστή στο Μοναστηράκι Δράμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παρών στην κηδεία έδωσαν πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, την Ξάνθη και την Εθνική Ελλάδας, όπως ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Νέρι Καστίγιο,… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *