ΟΠΕΚΕΠΕ: Το πόρισμα Τυχεροπούλου αλλάζει την εικόνα για τα πολιτικά πρόσωπα – «Συρρικνώνεται» η ζημιά

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Οι διαρροές στοιχείων από την έκθεση που συνέταξε η ειδική πραγματογνώμονας, Παρασκευή Τυχεροπούλου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Η έκθεση της κυρίας Τυχεροπούλου αναφέρεται στις υποθέσεις που εμπλέκονται οι 11 βουλευτές της ΝΔ για τους οποίους η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία είχε ζητήσει την άρση ασυλίας τους -η οποία και έγινε από τη Βουλή- προκειμένου να ερευνήσει παρεμβάσεις υπέρ αγροτών, χωρίς ωστόσο να τους έχει ασκηθεί καμία δίωξη.

Η Παρασκευή Τυχεροπούλου στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ / Φωτογραφία: Intimenews

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες για τις περιπτώσεις έξι εξ αυτών αποκλείεται κατηγορηματικά η οποιαδήποτε ζημιά στα ευρωπαϊκά κονδύλια…. Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *