Γιάννης Σμαραγδής: Η αποκάλυψή του για τον Δημήτρη Λιαντίνη 28 χρόνια μετά το θάνατό του – «Είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ»

(Πηγή: www.zappit.gr)

Δευτέρα01.06.2610:16

Καλεσμένος στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν σήμερα ο Γιάννης Σμαραγδής. Ο σπουδαίος σκηνοθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον αείμνηστο Δημήτρη Λιαντίνη, όπου αποκάλυψε κάτι για πρώτη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Δημήτρης Λιαντίνης, στενός μου φίλος, το τελευταίο τυπογραφικό της «ΓΚΕΜΜΑ», που μετά έφυγε από αυτό, το είχε αφήσει σε μένα, είχα σχέσεις μαζί του», είπε αρχικά ο Γιάννης Σμαραγδής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιάννης Σμαραγδής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήμασταν πάρα πολύ στενοί φίλοι και να πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν φύγει, έστειλε σε 50 Έλληνες ένα αντίτυπο του βιβλίου «ΓΚΕΜΜΑ» και έλεγε στον… Εγώ ξέρω ότι ήμουν ο δεύτερος. Ο πρώτος ήταν… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *