Αυτοκτόνησε στις φυλακές η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός της δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή -Άφησε σημείωμα

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Aυτοκτόνησε στις φυλακές του Κορυδαλλού η πρώην σύζυγος του 43χρονου Πολωνού καθηγητή που κατηγορούνταν ως ηθική αυτουργός για τη δολοφονία του στην Αγία Παρασκευή.

Η γυναίκα, κατά πληροφορίες, φέρεται να αυτοκτόνησε με σεντόνι στο μπάνιο του κελιού της. Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να έχει αφήσει και σημείωμα προς τα παιδιά της. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα εκφράζει την αγάπη της στα παιδιά της, τούς ζητά να μην την ξεχάσουν και καταλήγει λέγοντας «σας παρακαλώ συγχωρέστε με», εάν τα πλήγωσε ποτέ.

Η 40χρονη οικονομολόγος, πρώην σύζυγος του 43χρονου Πολωνού καθηγητή πανεπιστημίου των ΗΠΑ, κατηγορούνταν… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *