ΣΥΡΙΖΑ / Τροπολογία από Πολάκη, Παππά και Δούρου για «συντεταγμένες συνεργασίες»

(Πηγή: tvxs.gr)

Παύλος Πολάκης, Νίκος Παππάς και Ρένα Δούρου κατέθεσαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τροπολογία, με την οποία απαντούν στην πρόταση του Σωκράτη Φάμελλου, και ζητούν ονομαστική ψηφοφορία. Νωρίτερα, ο πρόεδρος του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος, σημείωσε ότι μόνο δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μπορεί να σταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα.

Η τροπολογία, την οποία επίσης υπογράφουν οι Τρύφων Αλεξιάδης, Φωτεινή Καρυστινάκη και Γιώργος Παναγιωτόπουλος, επί της ουσίας αποτυπώνει το κείμενο που μοιράστηκε το πρωί και υπέγραψαν τα 39 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Το κείμενο – τροπολογία βάζει ουσιαστικά σε ψηφοφορία τη μη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι «τα σενάρια αυτοδιάλυσης, διάλυσης… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *