Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη του μέλους της Χαμάς στην Κρήτη -Ετοίμαζε παραγγελία εκρηκτικών, πιθανώς είχε στόχο ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Η σύλληψη τρομοκρατών στην Κύπρο πριν λίγες ημέρες, ήταν αυτή που οδήγησε στη σύλληψη του 37χρονου Παλαιστινίου στην Κρήτη, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος της Χαμάς.

Οι δύο συλλήψεις των Παλαιστινίων που είχαν στην κατοχή τους εκρηκτικά, έφεραν τις πληροφορίες στην ΕΥΠ η οποία μέσα σε λίγες έφτασε στα ίχνη του και τον συνέλαβε χθες, με την συνδρομή της ΔΑΕΕΒ.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια στον Άγιο Νικόλαο όπου εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα. Ζούσε μόνος του στο νησί και κατά το cretalive, ήταν χαμηλού προφίλ και δεν είχε δημιουργήσει υποψίες στο περιβάλλον του.

Οι αρχές… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *