Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Ισόβια κάθειρξη στον ιδιοκτήτη – Οι ποινές στους κατηγορούμενους
(Πηγή: www.news247.gr)
Συνολικές ποινές που ξεκινούν από πρόσκαιρες πολυετείς καθείρξεις και φτάνουν τα ισόβια δεσμά (και επιπλέον πρόσκαιρη κάθειρξη), επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γιαννιτσών στους τέσσερις κατηγορούμενους για το δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, τον Αύγουστο του 2024, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 19χρονο.
Βαριές ποινές από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γιαννιτσών στους τέσσερις κατηγορούμενους για το δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, τον Αύγουστο του 2024, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 19χρονο.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ετυμηγορία των δικαστών – τακτικών και λαϊκών – τα τέσσερα εμπλεκόμενα πρόσωπα τιμωρήθηκαν ως εξής:
– Ισόβια κάθειρξη και επιπλέον κάθειρξη 8 ετών… Πηγή
