Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης για τις βομβιστικές επιθέσεις σε στελέχη της ΝΔ: «Μηδενική ανοχή στην τρομοκρατία» το μήνυμά του

(Πηγή: www.protothema.gr)

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος των τριών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι μεταβαίνει άμεσα στην πόλη για να βρεθεί στο πλευρό των τραυματιών.
Μιλώντας σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στο περιθώριο της παρουσίασης στο Ίδρυμα Μποδοσάκη, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την οργή του για την επίθεση.
«Εκφράζω τον αποτροπιασμό και την οργή μου για την άνανδρη δολοφονική επίθεση. Η σκέψη μας είναι με τον Ζήση, τον Σάββα και κυρίως την Αφροδίτη, της οποίας η μητέρα δίνει μάχη για τη ζωή της», ανέφερε.
Ο… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *