(Πηγή: tvxs.gr)
Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας 40 ετών μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης επιχείρησης διάσωσης της πυροσβεστικής στο φαράγγι Τρύφου στην Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, ενώ ένας άλλος απεγκλωβίστηκε ζωντανός.
Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν ένας άνδρας τηλεφώνησε στο 112 για το ατύχημα και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας καθώς και αστυνομικές δυνάμεις.
Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με την ομάδα ορμητικών νερών και την ορειβατική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, μια ομάδα της 6ης ΕΜΟΔΕ, επίσης από την Πάτρα, καθώς και ομάδα με drone της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν αρχικά τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (2/7) να απεγκλωβίσουν… Πηγή

