Θεσσαλονίκη: Ο εγκέφαλος, το «σημείο μηδέν» και το μοιραίο λάθος, οδηγούν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της εμπρηστικής επίθεσης

(Πηγή: www.newsit.gr)

Μέσα από μία δεξαμενή 30 με 40 αντεξουσιαστών που έχουν λάβει μέρος σε άλλες επιθέσεις με γκαζάκια, σε καταλήψεις και επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, αναζητούν οι αναλυτές της αντιτρομοκρατικής τους τρεις δράστες της φονικής εμπρηστικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη και τον «ιθύνοντα νου» τον άνθρωπο δηλαδή που επέλεξε τους στόχους, σχεδίασε τις επιθέσεις και κατεύθυνε τους νεαρούς.

Το ισόγειο του σπιτιού από τη φονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα αναζητούν το «σημείο μηδέν», εκεί δηλαδή που κατέληξαν οι δράστες μετά την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και κρύφτηκαν πιθανότατα σε διαμέρισμα – καβάντζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τρεις δράστες χρησιμοποίησαν… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *