Έντονη αντίδραση Νίκου Καραχάλιου για τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχεται: “Ολιστική ατμόσφαιρα δυσωδίας” – Πρόταση για κίνημα #presstoo

(Πηγή: thefaq.gr)

Για «ολιστική ατμόσφαιρα δυσωδίας» κάνει λόγο μεταξύ άλλων σε σειρά αναρτήσεων του στο Twitter ο επικεφαλής της νέας πολιτικής κίνησης «Δημοκράτες» και πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Καραχάλιος, αναφερόμενος στη δυσάρεστη εμπειρία του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον της προσεκτικής μεν, ξεκάθαρης δε κριτικής από την επίτροπο Διαφάνειας και Αξιών, Βέρα Γιούροβα, στις Βρυξέλλες.

«ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΔΥΣΩΔΙΑΣ. Την ημερα που ο Γιαννης Οικονομου δεχεται παρατηρησεις στις Βρυξελλες για την κατασταση του τυπου κ τις παρεμβασεις κ τις απειλες εναντιον δημοσιογραφων, δεχομαι κ εγω αναλογα τηλεφωνηματα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νίκος Καραχάλιος, θίγοντας και το… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.