Αποκάλυψη: Βαριά βλήματα 155 χιλιοστών από τα αποθέματα του ΕΣ η τελευταία αποστολή στην Ουκρανία, εν κρυπτώ! Κοροιδεύουν την Βουλή και τον ελληνικό λαό Μητσοτάκης και Παναγιωτόπουλος, την στιγμή που οι Τούρκοι δεν χαρίζουν ούτε σφαίρα …

(Πηγή: thefaq.gr)

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το NEWPOST η τελευταία αποστολή ελληνικού πολεμικού υλικού – και ενώ οι πιέσεις από τις ΗΠΑ προς την Αθήνα κορυφώνονται για την αποστολή πυραυλικών συστημάτων αλλά και θωρακισμένων – αποτελούνταν από βλήματα 155 χιλιοστών. Θεωρούνται βαριά βλήματα κατά τεθωρακισμένων. Υπενθυμίζεται ότι με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν χθες οι τομεάρχες Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Τσίπρας και ο τομεάρχης Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, κατηγορούν την κυβέρνηση, ότι «ψεύδεται» και ότι είναι «υπόλογη για τις εν κρυπτώ επιλογές της».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος απάντησε ότι «η Ελλάδα, όπως όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, βοηθά την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.