Ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη-Άδωνη ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: «Αστειότητες ότι λειτουργούν στο φουλ οι λιγνιτικές μονάδες. Οι καταναλωτές πληρώνουν σήμερα τις αυξήσεις του Νοέμβρη, πριν γίνει ο πόλεμος» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Με ηχηρή του παρέμβαση στο OPEN, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, «γκρεμίζει» τα αφηγήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την ενεργειακή κρίση, η οποία αφού με την πολιτική της και τις συνεχείς ιδιωτικοποιήσεις, βύθισε τον ελληνικό λαό στην ανέχεια, τώρα… τα ρίχνει στον πόλεμο στην Ουκρανία για τις αυξήσεις σε ενέργεια.

Ο Γιώργος Αδαμίδης τόνισε συγκεκριμένα, «Σήμερα οι καταναλωτές πληρώνουν αυξημένο το κόστος της ενέργειας, από τις αυξήσεις που ήδη είχαν δημιουργηθεί από τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Τότε ακόμα δεν υπήρχε πουθενά ο πόλεμος».

«Η ηλεκτρική ενέργεια είναι πλέον ένα χρηματιστηριακό προϊόν και γίνονται ενδοημερήσιες αγορές με βάση τα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.