Δ. ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ: Η αλήθεια του Μητσοτάκη και ο άκρατος λαϊκισμός του Τσίπρα

Με αφορμή την ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη  των μέτρων για την καταπολέμηση της ανεργίας και τις υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης (ΝΔ) Διαμαντής Γκολιδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Χθες η ελληνική κοινωνία έγινε μάρτυρας των δύο εκ διαμέτρου αντιθέτων αντιλήψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα. Από τη μία ο πρωθυπουργός πιστός στην προεκλογική του δέσμευση να μην υπόσχεται κάτι, ανακοίνωσε συγκεκριμένα μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας, με επιδότηση της εργασίας, αλλά και νέες θέσεις εργασίας που ανοίγουν με τις μεγάλες επενδύσεις, ειδικά στη Θεσσαλονίκη (Pfizer, Deloitte, Cisco, κλπ). Παράλληλα, νομοθετήθηκε για πρώτη φορά η παροχή φορολογικών κινήτρων για να σταματήσει το brain drain και να επιστρέψουν οι νέοι επιστήμονες στη χώρα, καθώς η ζήτηση για εξειδικευμένο προσωπικό είναι μεγαλύτερη από ποτέ. 

Από την άλλη ο Αλέξης Τσίπρας, σαν να μην κυβέρνησε ποτέ, μας ανακοίνωσε ένα επικαιροποιημένο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, με το οποίο για άλλη μια φορά υπόσχεται τα πάντα στους πάντες! Αυτή τη φορά με ένα νόμο και ένα άρθρο αντί για την κατάργηση του μνημονίου, θα διαγράψει τα χρέη! Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μας δείχνει ότι ο λαϊκισμός δεν έχει όρια, αλλά ευτυχώς οι πολίτες έχουν μνήμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.