ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ για Σάββατο 16/4

Νεφελώδης γενικά καιρός με τοπικές βροχές από τις βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια. Άνεμοι έως 7-8 μποφόρ στα νότια πελάγη. Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα νότια.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, αναμένεται γενικά νεφελώδης καιρός με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά. Από τις βραδινές ώρες αναμένονται βροχοπτώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 24, στην Ήπειρο από 4 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 23 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις έως 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις έως 7 μποφόρ. Στο Βόρειο και Κεντρικό Ιόνιο από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο από ανατολικές γενικά διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Στον Πατραϊκό κόλπο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις έως 6-7 μποφόρ. Στα νότια της Κρήτης από τις απογευματινές ώρες οι άνεμοι θα ενισχυθούν στα 8 μποφόρ από ανατολικές γενικά διευθύνσεις.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς, στα βόρεια όμως θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.