Ηχηρή απάντηση του δημοσιογράφου που έπεσε θύμα παρακολουθήσης: «Η ελληνική κυβέρνηση θα πληροφορηθεί θεσμικά τί είναι αυτονόητο και τί όχι»

(Πηγή: thefaq.gr)

Την «θεσμική οδό», δηλώνει ότι θα ακολουθήσει ο δημοσιογράφος Θανάσης Κοιυκάκης, αναφορικά με την υπόθεση παρακολούθησής του μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου, με βάση τις οποίες η κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει την ανήξερη.

Ο Θ. Κουκάκης με διαδοχικές αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχολίασε τη φράση του Γ. Οικονόμου, σύμφωνα με την οποία επικαλέστηκε την «κοινή λογική», σε απάντηση στο ερώτημα για ποιο λόγο η κυβέρνηση άλλαξε το νομικό πλαίσιο σχετικά με την ενημέρωση της ΑΔΑΕ για τις περιπτώσεις που κάποιος τέθηκε υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ:

«Η ελληνική κυβέρνηση θα πληροφορηθεί θεσμικά τί είναι αυτονόητο και τί όχι», σημείωσε ο ίδιος και επεσήμανε δε ότι προσβλέπει για αυτό και στην «αρωγή της ΕΣΗΕΑ, των διεθνών ενώσεων… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.