Ηλεκτροσόκ στην κοινωνία και τα ΜΜΕ από την πταισματοδίκη Πατρών που έκανε την έρευνα στο σπίτι της Πισπιρίγκου: “Ένιωσα ντροπή και εξευτελισμό, εκεί γνώρισα τι είναι η ανθρωποφαγία”! Εύσημα στο Διονύση Τεμπονέρα

(Πηγή: thefaq.gr)

«Οι απόψεις μου περί της ανθρωποφαγίας του υπόπτου, μέχρι πρότινος, περιορίζονταν σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο, ώσπου έτυχε να κληθώ στην έρευνα στο σπίτι της ύποπτης Ρούλας Πισπιρίγκου»

Η πταισματοδίκης Πατρών Αφροδίτη Σακελλαροπούλου περιέγραψε τα όσα έζησε όταν κλήθηκε ως δικαστικός λειτουργός στην έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, λίγες ώρες μετά την προσαγωγή της 33χρονης.

«Οι απόψεις μου περί της ανθρωποφαγίας του υπόπτου, μέχρι πρότινος, περιορίζονταν σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο, ώσπου έτυχε να κληθώ στην έρευνα στο σπίτι της ύποπτης Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα. Κατά την αποχώρησή μας, είχαν εγκατασταθεί κάμερες και υπήρχε όχλος. Το σπίτι άνοιξε η… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.