Ειρωνική απάντηση Ηλιόπουλου στον Οικονόμου: “Οι Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα δεν είναι στη λίστα Πέτσα αλλά επίσημη πηγή της Κομισιόν”

(Πηγή: thefaq.gr)

Αιχμηρή απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, που με ανάρτησή του στο Facebook διατυμπάνισε την πρωτοφανή ενέργεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας και να «μαλώσει» τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα, έδωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνει με νόημα ότι η κυβέρνηση νομίζει πως «η διεθνής οργάνωση βρίσκεται στη λίστα Πέτσα». Όπως σημειώνει, η κατάσταση με την ελευθερία του Τύπου, που πάσχει επί Μητσοτάκη, έχει γίνει πλέον γνωστή και εκτός ελληνικών συνόρων. «Η Ελλάδα του Μητσοτάκη έχει γίνει πρότυπο για την Ουγγαρία του Όρμπαν» τονίζει.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί να διαμαρτύρεται για την έκθεση μιας διεθνώς αναγνωρισμένης ΜΚΟ η οποία αποτελεί επίσημη πηγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καλό θα ήταν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.