Η θεατρική παράσταση “Φτου και βγαίνουμε” από την θεατρική ομάδα “Γεια Χαρά” στο Πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου

Την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 και ώρα 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 57), η εφηβική θεατρική ομάδα «Γεια Χαρά» του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσ/νίκης παρουσιάζει την κωμωδία «Φτου και Βγαίνουμε» . Συμμετέχει η παιδική θεατρική ομάδα του Ι.Ν. Αγίων Τριών Ιεραρχών Ευόσμου.
Με οδηγό την αγάπη για το θέατρο, αλλά και την αγάπη για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τα παιδιά αλλά και τις οικογένειες που χρίζουν βοήθειας, η θεατρική ομάδα «Γεια Χαρά» του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσ/νίκης δίνει το στίγμα της προσφοράς και της γενναιοδωρίας μέσα από τις θεατρικές της παραστάσεις. Γιατί γενναιοδωρία σημαίνει η δύναμη του προσφέρω. Εξάλλου αυτό που αξίζει περισσότερο είναι όχι εκείνο που παίρνεις, αλλά εκείνο που δίνεις.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ –ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
(αντί για εισιτήριο, τα παιδιά της παράστασης, επιθυμούν για όσους μπορούν, να προσφέρουν τρόφιμα μεγάλης διάρκειας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου).
Σκηνοθεσία: Αναστασία Θυμιοπούλου
Εμψυχωτής: Μιχάλης Ελευθεριάδης
Χορηγοί επικοινωνίας: Βεργίνα Τηλεόραση, newsmakedonias.gr (Γωγω Καρανικα Αποχα)
Χορηγοί: Παιδότοπος Αστεράκια (Πλατεία Ευόσμου), Cocoa Sweets and Coffee (Μικράς Ασίας 58 Εύοσμος) Δείτε λιγότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.