Δυναμική θεσμική παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα εν μέσω περίεργων φαινομένων και στην ΕΕ: Να ενισχυθεί το Συμβούλιο της Ευρώπης για την προάσπιση του κράτους δικαίου

(Πηγή: thefaq.gr)

Ενώ αλγεινή εντύπωση προκαλεί η “εξαφάνιση” της έκθεσης των Ρεπόρυερ Χωρίς Σύνορα που “κάρφωνε” την κυβέρνηση Μητσοτακη για την Ελευθερία του Τύπου, με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Tiny Kox συναντήθηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε ο πόλεμος στην Ουκρανία, η σαφής στάση αρχών που τηρεί η Κοινοβουλευτική Συνέλευση και την ανάγκη εξεύρεσης διπλωματικής λύσης για τερματισμό της ρωσικής εισβολής.

Παράλληλα, υπογράμμισαν τη σημασία που έχει – ειδικά την περίοδο πολλαπλών κρίσεων που διανύουμε- η ενίσχυση του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την προάσπιση του διεθνούς δικαίου, του κράτους δικαίου και των ατομικών… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.